Shoppat

151663-322

Jag gjorde som sagt två gästspel när jag åkte mellan mack 1 och mack 2. Först stannade jag på Mekonomen. På shoppinglistan stod en parkeringslampa samt en lampa till nummerskyltsbelysningen (som varit trasig i fler månader). Väl där inne hittade jag även den nyutkommna svenska upplagan Av Haynes Gör-det-själv handbok för Skoda Octavia 98-04 inkl RS. Den kändes som ett klockrent köp nu när jag ska byta xenonlamporna själv.

Efter mekonomen svängde jag förbi Engströms igen för att hämta upp min lack som skulle komma hem idag. Traskade in och killen bakom disken gick och hämtade lacken. Han kom tillbaka med en flaska röd lack för VW och Audi. Nä sa jag jag har en Octavia RS som är svart. Då har de på huvudlagret skickat ner fel lack för det var rätt lackkod som var beställd. Förhoppningsvis har jag min lackbarurk på tisdag.

Engströms sjunker mer och mer för varje gång jag är där. De lovar att man ska få sitt avtagbara drag på 3 dagar, det tog 4 veckor. De utför reparationer och tar betalt utan att rådfråga. (då klagade jag ordentligt och behövde bara betala 1/3 av priset som tur var..men ändå)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback