Gårdagens utgång

Mia och jag trampade friskt på mot T1 och efter ca 10 tramptag var jag på väg att ge upp....jag hatar verkligen att cykla!
Väl framme hos Linda (stopp ett) vart vi bjudna på en fantastiks smakupplevelse i form av en välkomstdrink.
Om Linda bara övar på lite konster, som att kasta flaskor och sluka eld samtidigt som hon blandar en drink, så kommer hon bli en suverän bartender.
Efter lite socialiserande med Linda och Carina (vill mitt minne namge henne till) begav vi oss till nästa lägenhet i T1.

Ryktet om mitt knypplande hade redan nått detta ställe och jag ångrar självfallet att jag inte hade mig lite prover!
Lägenhetsinnehavanra, vilka jag tyvärr lyckats glömma namnen på var väldigt trevliga. Skönt med lite teknologblod bland alla ekonomer!


Det serverades en smaskig "marängswishidish":


Alla väntar förväntansfullt på att få godsaken serverad utav Emma (som jag döljer med mitt yviga hårsvall).


Vad passar inte bättre än lite röd päron bonaqua (hmmm!!) till maräng, banan, glass, chokladsås och strössel. Linda har stenkoll på dryck till maten!


Trampmojängerna tog oss sedan ner till stan. Vi valde att ställa oss i den relativt långa kön till BK (kön till Harrys var gigantisk). Linda, Emma och Lena (har jag för mig) bestämde sig för att försöka ta sig in via Harryskön istället. Vi andra köade på vid BK.
Efter en stunds köande stötte vi på en liten flicka som rörde sig bakåt i kön och hamnade mellan mia och mig. Denna stackars lilla dam frös för hon hade glömt sin jacka.....hur kan man glömma sin jacka när det är 6 plusgrader ute? Det är inte lätt att vara ung ;). Helt plötsligt började denna dam att prata norska!! Mattias, den tredje och sista snubben i vårt gäng, började då också att okontrollerat prata norska. Väldigt komiskt!

Framme vid vakten hör vi hur Linda hojtar....det visar sig att de inte lyckades ta sig in nere vid Harrys. Men av nån oförstålig anledning lyckades hon charma vakten och ta sig in samtidgit som oss. Vakten verkade tro att nån av Mia eller Carina fyllde år och skulle bli jätteledsen om inte de andra tre fick komma in. Jag har nu nominerat Linda till Nobels fredspris i insmitning!

Som alltid beställde jag en öl, medans resten av gänget gled ut på dansgolvet. Avsaknaden av dansmattor medförde givetvis att jag inte beträdde detsamma.
När jag stod ijämte dansgolvet och roades av allt folk som rörde sig i skumma rörelser smyger en otroligt full tjej fram och tar ett stadigt tag om min vänstra skinka (vänstra balle om man är ifrån skåneland) samtidigt som hon väser nått i stil med "Ser du nått snyggt därute?". Dessa ord kompanjerades av en dusch saliv i mitt ansikte...Urk!
Jag avvisade henne snällt med att: "Ja min sambo dansar där nere".

Denna fulla dam var väldigt lik den där tjejen som var med i melodifestivalen (inte med nått bidrag utan som ett humorinslag). Hon har glasögon och är allmänt lustig. Jag tror hon ska få ett eget tv-program med denna karaktär på svt. Om någon kommer på hennes namn hojta gärna till om det i en kommentar!

Efter ca 5 minuter känner jag åter igen en hand på min rygg som smyger sig ner mot mina jeans. Jag tar ett steg åt sidan samtidigt som jag vänder mig om. Den fulla tjejen väser då till mig: "Kom så går vi någon annanstans och pratar."
Jag tackade bestämt nej och fortsatte dricka min öl. Drygt 2 minuter efter det andra försöket känner jag hennes hand i mitt ryggslut igen. Den här gången blir jag irriterad på riktigt. Hon får fram nått i stil med " men kom med nu då!!" samtidigt som jag tar tag i hennes arm och föser henne bort från mig med orden : Nu får du väl ända ge dig!!"

Hon mumlar nått samtidig som jag hör Linda skrika/gapskratta nått åt Mia och peka på mig och den fulla tjejen. Jag flyr fältet ner till dabnsgolvet där mina ben startar en orgie av danssteg. Den tar dock slut efter 10 sekunder :).
Mia tröstar mig efter de fasansfulla attackerna jag har fått utstå och livet känns åter bra igen! :D



Kvällen fortsatte med att jag vandrade runt mellan BK och Harrys olika dansgolv och kikade på när folket dansade. Framåt 3-snåret när jag och lägenhetskillen (killen jag inte kommer ihåg namnet på) traskade runt inne på harrys fick vi syn på den otroligt fulla tjejen som lime:ade på mig tidigare. Hon satt ihopdäckad i knäet på en kille som var minst lika bort. Hans ena hand hade visst råkat hamna under hennes tröja i brösthöjd :). Hon fick napp tillslut mao....vilken tur!

Jag får tacka alla inblandade för en trevlig kväll! Ber återigen om ursäkt för de två namn jag inte kommer ihåg...men ni ska självklart komma och dansa dansmatta hos oss oxå ;)...har ni tur kanske jag visar upp nått jag knypplat! :)

Kommentarer
Postat av: mattias

HAHA, du skulle ju intervjuat henne till bloggen och sagt att du va från aftonbladets vimelbilds del för linköping haha

Postat av: Laaaarsson

hahah weei en till som inte gillar att dansa =) braaaaa.. Tur att barena finns ;)

2007-10-28 @ 15:52:11
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Martin

Ha ha det ska jag tänka på om det händer mig en gång till :D

2007-10-28 @ 20:25:51
URL: http://mzmracer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback