Fredagskväll...
...och Martin står för matlagningen.
1) Börja med att hälla upp en chivas.
2) Bestäm vad du ska göra och plocka fram råvarorna. (jag tänkte göra en "lyxlasange").
3) Fräs köttfärs.
4) tillsätt hackad lök och klyvda svampinjoner.
5) Ta fram mer råvaror.
6) Varva såsen med lasangeplattor i en ugnsäkerform. toppa med riven ost.
7) in med hela schabraket i ugnen i ca 25 min. Avnjut med god dryck (Norrlands Guld blir det här).
1) Börja med att hälla upp en chivas.
2) Bestäm vad du ska göra och plocka fram råvarorna. (jag tänkte göra en "lyxlasange").
3) Fräs köttfärs.
4) tillsätt hackad lök och klyvda svampinjoner.
5) Ta fram mer råvaror.
6) Varva såsen med lasangeplattor i en ugnsäkerform. toppa med riven ost.
7) in med hela schabraket i ugnen i ca 25 min. Avnjut med god dryck (Norrlands Guld blir det här).
Kommentarer
Postat av: Mattias
har ni inte glömt "aburginen" nej inte inföding från autstrailen utan den lila äckliga grönsaken..
Trackback