Martins matblogg ?
Börjar detta bli en matblogg, eller har jag börjat laga för mkt mat? frågorna blir allt fler och mystiken tätnar.
Har lagt mat idag med. Tortillapizza med lök, bacon, svampinjoner och fetaost.
De inhandlade råvarorna:
Chilisås funkar som bas på tortillabröden:
Skala, hacka, klippa och dona. strö allt på pizzorna:
Medans pizzorna gräddas i ugnen på 225 grader gör jag en sallad:
Färdiga att förtäras:
Smaskens!
Har lagt mat idag med. Tortillapizza med lök, bacon, svampinjoner och fetaost.
De inhandlade råvarorna:
Chilisås funkar som bas på tortillabröden:
Skala, hacka, klippa och dona. strö allt på pizzorna:
Medans pizzorna gräddas i ugnen på 225 grader gör jag en sallad:
Färdiga att förtäras:
Smaskens!
Kommentarer
Trackback