Red Savina
Jag testar att äta en bit av chillifrukten som är fd världsrekordhållaren i styrka (577000 scoville grader).
Kommer det eld ur munnen??!!
Så otroligt starkt att det går inte att beskriva!
En fefferoni ligger mellan 0-500 scoville grader, så det är en viss skillnad. En inlagd jalapeno ligger kring 1000-2000 scoville grader.
Efter 10 min funkade jag som människa igen!
P.S Jag tänker aldrig smaka bhut jolokia som är den regerande världsrekordhållaren med 1001304 scoville grader. D.S
Kommer det eld ur munnen??!!
Så otroligt starkt att det går inte att beskriva!
En fefferoni ligger mellan 0-500 scoville grader, så det är en viss skillnad. En inlagd jalapeno ligger kring 1000-2000 scoville grader.
Efter 10 min funkade jag som människa igen!
P.S Jag tänker aldrig smaka bhut jolokia som är den regerande världsrekordhållaren med 1001304 scoville grader. D.S
Kommentarer
Postat av: Mattias
Varför gjorde du de?
Postat av: Martin
Gillar stark mat...så man måste ju testa nått extremt. :D
Lite machopoäng :P
Postat av: Mattias
Så ni slaktade en kollegas krukväxt?
Postat av: Martin
Självklart!
Trackback